potvrdilo ministarstvo / Hrvat ranjen u borbama u Ukrajini! Prevezen je na sigurno, upravo ga pokušavaju prebaciti u Hrvatsku

Image
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Borio se kao dragovoljac na ukrajinskoj strani i ima potpisan ugovor s Ukrajinom

3.6.2022.
11:20
Shutterstock/Ilustracija
VOYO logo

Hrvatski državljanin koji se borio u Ukrajini nedavno je ranjen u borbi na bojištu i očekuje se njegov povratak u Hrvatsku. Ministarstvo vanjskih i europskih poslova potvrdilo nam je da je prevezen na sigurno mjesto odakle će mu biti osiguran prijevoz i nastavak puta za Hrvatsku gdje će nastaviti liječenje u jednoj od zagrebačkih bolnica.

"Potvrđujemo informaciju o ozlijeđenom hrvatskom državljaninu u Ukrajini, koji je zajedničkim naporima Ministarstva vanjskih i europskih poslova i Ministarstva zdravstva s ukrajinskim vlastima prevezen na sigurno odakle će mu biti osiguran prijevoz i nastavak puta za Hrvatsku gdje će nastaviti liječenje", odgovorili su iz ministarstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski državljanin, kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, borio se kao dragovoljac na ukrajinskoj strani i ima potpisan ugovor s Ukrajinom. Najveći dio hrvatskih dragovoljaca nalazi se u sklopu bojne "Azov".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo