razmjeri Z pljačke / Jad i bijeda ruskih šibicara s fronte: Kradu šminku, donje rublje, žarulje ali i vreće krumpira

Svaki dan Ukrajinci objavljuju fotografije na ovu temu, poput one na kojima je jedna denacificiranih veš mašina koje su Rusi ukrali ili pokušali ukrasti

11.4.2022.
22:40
VOYO logo

Dok veliki vođa nosi jaknu od 90 tisuća kuna, botoksira se i krka kavijar na mega luksuznim superjahtama, njegovi Rusi su sirotinja. I lopovi sitnog zuba. Tek nakon što se ruska vojska povukla sa sjevera Ukrajine, otkriveni su razmjeri Z pljačke.

Svaki dan Ukrajinci objavljuju fotografije poput one na kojima je jedna denacificiranih veš mašina koje su Rusi ukrali ili pokušali ukrasti. Kradu se laptopi, televizori, žensko donje rublje i da - vreće krumpira. A kako izgleda sadržaj džepova ruskih zarobljenika? Puni su satova, mobitela i šminke koju šalju doma suprugama. Guardian piše da povratnici u Trostanjecu govore kako su im Rusi doslovno odnijeli žarulje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukrajinci svoje ukradene mobitele geolociraju u Bjelorusiji, a istraživački novinari portala Mediazona objavili su ovu kartu iz koje je vidljivo kako iz jedne bjeloruske pošte lopovi šalju ukradeni plijen diljem Rusije. I naravno da su odmah krenule šale, memovi i karikature. A za vikend su u Lavovu ispred bivše zgrade ruskog konzulata prosvjednici istovarili hrpu starih televizora i laptopa.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo