zapad nije impresioniran / Komunikacijski stručnjak za RTL o Putinovom forsiranju slavlja: 'Fali mu emocija kod naroda, u vojsci...'

Svi su ovi prizori jako dobro izrežirirani, a Putin pojačava svoju retoriku - objašnjava komunikacijski stručnjak

1.10.2022.
21:45
VOYO logo

Nakon što je jučer Vladimir Putin potpisao aneksiju 15 posto ukrajinskog teritorija, što Zapad ne priznaje, slavlje se nastavilo u središtu Moskve.

Tisuće pristaša na Crvenom trgu slavile su s njim na koncertu, s kojeg su poruke sablaznile svijet. Zapad Putinu odgovara - nećeš nas zastrašiti!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred tisuće pristaša u središtu Moskve stao je ponosno Vladimir Putin. A onda i stanovnicima anektiranih ukrajinskih područja poručio:

"Rusija ne otvara samo vrata svog rodnog doma za našu braću i sestre, ona im otvara svoje srce. Dobrodošli kući".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz ruskog predsjednika, na golemoj pozornici podno zidina Kremlja, i četvorica proruskih čelnika anektiranih teritorija. Uz moćan razglas i velike zaslone kako bi svi neometano mogli pratiti govor, Putin je silno htio dokazati da je, službeno pripojivši četiri okupirane ukrajinske regije Rusiji, spasio tamošnje građane.

"Predlažem da im s Crvenog trga pošaljemo znak podrške, poštovanja i divljenja njihovoj požrtvovnosti i herojstvu. Duboko udahnite i trostruko viknite hura na moj znak. Na tri - jedan, dva, tri! Hura! Hura! Hura!", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi su ovi prizori jako dobro izrežirirani, a Putin pojačava svoju retoriku - objašnjava komunikacijski stručnjak.

Image
'ostvarenje snova' /

Dobio je što je želio! Putinova aneksija najveće zauzimanje teritorija u Europi od Drugog svjetskog rata

Image
'ostvarenje snova' /

Dobio je što je želio! Putinova aneksija najveće zauzimanje teritorija u Europi od Drugog svjetskog rata

"Prvi put možemo vidjeti da se narod pokušava poistovjetiti s pričom koja se dešava u oblastima koje je Rusija anektirala, kako se pokušava izvući ta jedna emocija iz ljudi, kako bi ljudi pozitivno reagirali na cijelu tu priču i možemo vidjeti sve je jako dobro izrežirano", kazao je Petar Tanta, komunikacijski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fali mu emocija kod naroda, fali mu emocija u vojsci. To Rusi u ovom trenutku nemaju i zato oni grade sve ovo da bi postigli tu nekakvu pozitivnu emociju, a nju je puno teže graditi kad si agresor", dodaje Tanta.

Mladi pjevači, glumci i brojne ruske zvijezde zabavljale su okupljene, a poslane poruke bile su ekstremne. Poput one glumca Ivana Oklobistina koji je citirao Hitlera i zazivao sveti rat. Zapad nije impresioniran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neće nas zastrašiti Putin i njegove nepromišljene riječi i prijetnje. Amerika je, uz NATO saveznike, u potpunosti spremna braniti svaki centimetar NATO teritorija. Svaki centimetar. Gospodine Putin, nemojte pogrešno protumačiti to što govorim", poručio je Joe Biden.

A što misle o aneksiji i skupu na Crvenom trgu nepoznati počinitelji odgovorili su crvenom bojom kojom su poprskali zgradu ruskog konzulata u New Yorku. Odgovorne policija još nije pronašla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo