sramotno / Pratiitelji napali Luku Modrića: 'Gdje si bio kada su nas bombardirali?'

Image
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

Luka Modrić oglasio se na Twitteru povodom napada na Ukrajinu, što se nije svijdelo dijelu njegovih pratiitelja.

28.2.2022.
12:09
Goran Kovačić/PIXSELL
VOYO logo

Najbolji hrvatski nogometaš, kapetan Vatrenih i zvijezda Real Madrida Luka Modrić, oglasio se na društvenim mrežama, točnije putem Twittera, prvi put otkako je započela invazija Rusije na Ukrajinu te tim putem poslao snažnu antiratnu poruku.

Osvajač Zlatne lopte Luka Modrić bio je izbjeglica, dječak sa snovima, čiji je djed ubijen kad je dječak imao šest godina, a koji je na kraju postao ikona svjetskog nogometa. Modrićeve riječi svakako imaju težinu, kako zbog svjetskog renomea, tako i zbog činjenice da je morao kao dijete svjedočiti ratu i ratnim razaranjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napali ga pratitelji

Naime, dijelu korisnika Twittera nije se svidjelo to što Modrić reagira i poziva na mir kada je u pitanju rat u Ukrajini, a, kako kažu, nije to činio kada je recimo bjesnio rat u nekim drugim zemljama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kod nas u Iranu rat je bio osam godina i mrzimo rat. Rat je najgora stvar. Možeš li mi samo odgovoriti zašto si šutio kada su bombardirali milijune jemenske djece", "Ovaj Tweet bi se trebao odnositi na sve ratove, a ne samo za Ukrajinu", "Gdje si bio kad su bombardirali Palestinu", "Volio bih da se cijeli svijet ujedinio kada su ovako razarali Irak", "Palestinci žive ovako svaki dan", "Žao mi je Ukrajinaca, ali Palestincima je tako već godinama", "A što je sa Sirijom, Libijom i Palestinom", samo su to neki od komentara ispod Modrićeve objave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo