tijekom videokonferencije / Putinu pozlilo dok je razgovarao s vojnim vrhom? Liječnici mu savjetovali da se ne pojavljuje u javnosti

Image
Foto: Shutterstock

Na Zapadu sve više vlada uvjerenje kako Putin ima brojne zdravstvene probleme

10.6.2022.
14:33
Shutterstock
VOYO logo

Liječnici su ruskog predsjednika Vladimira Putina savjetovali da izbjegava duža javna pojavljivanja nakon što je bio vidno bolestan tijekom razgovora sa svojim generalima, tvrdi izvor blizak Kremlju. Putin je osjetio oštru bol, slabost i nesvjesticu dok je ustajao sa svog stola tijekom nedavne video konferencije.

''Predsjedniku je pružena hitna medicinska pomoć'', tvrdi izvor koji je ponovio i tvrdnje o još navodnih Putinovih zdravstvenih problema, uključujući rak i Parkinsonovu bolest, javlja Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No napominju kako je te tvrdnje nemoguće provjeriti, ali uvjerenje da ruski čelnik ima brojne zdravstvene probleme sve više raste na Zapadu. Izvor za Daily Mail javlja i pretpostavku kako je incident s ''vrtoglavicom'' razlog za iznenadnu objavu ovog tjedna da je Putinov godišnji tradicionalni maratonski intervju uživo, u kojem nekoliko sati odgovara na pitanja običnih Rusa, odgođen bez da je određen novi datum.

Image
strogo čuvana tajna /

Francuzi pišu da agenti ruskog FSB-a prikupljaju Putinov izmet i fekalije: 'Sve spremaju u posebne vrećice'

Image
strogo čuvana tajna /

Francuzi pišu da agenti ruskog FSB-a prikupljaju Putinov izmet i fekalije: 'Sve spremaju u posebne vrećice'

''Odgoda na neodređeno vrijeme zbog nestabilnog zdravlja Vladimira Putina. Prije tjedan dana predsjednik se spremao odgovarati na pitanja ruskih građana krajem lipnja ili početkom srpnja. Ali, liječnici su mu savjetovali da se u bliskoj budućnosti ne pojavljuje dugo u javnosti'', izvijestio je jučer general ruske obavještajne agencije (SVR).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo nije prvi put da je Putinov poznati intervju uživo odgođen, u četiri od prethodnih pet godina 'Izravna linija' emitirana je u lipnju, a 2020. je odgođena do prosinca zbog pandemije. U ovoj emisiji Putin odgovara na brojna pitanja koja postavljaju ruski građani u javnom formatu pitanja i odgovora, koji obično traje četiri sata ili više, ali pripadnik ruske obajveštajne agencije napominje: ''U posljednje vrijeme predsjednik se mnogo brže umara''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo