UMJETNIČKA GALERIJA / RTL-ov Mišević u centru za humanitarnu pomoć u Lavovu: 'Velike su kontrole, boje se da ne postanu meta'

Image
Foto: RTL

Mišević kaže da je Lavov postao i medijsko sjedište Ukrajine jer veliki je broj medijskih ekipa upravo tamo

2.3.2022.
13:43
RTL
VOYO logo

Na zapadu Ukrajine i dalje je RTL-ova ekipa, reporter Boris Mišević i snimatelj Andrej Polak koji su posjetili centar Lavova, a u Izvanrednim vijestima RTL-a javili su se iz najveće umjetničke galerije koja je danas centar za humanitarnu pomoć. 

Mišević kaže da je Lavov postao i medijsko sjedište Ukrajine jer veliki je broj medijskih ekipa upravo tamo. S druge strane, Ukrajinci su oprezni pa svi moraju proći oštre kontrole. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Velike su kontrole jer se Ukrajinci boje da ovo mjesto ne postane meta. Svi se prijavljuju, vrši se identifikacija", govori Mišević koji potom pokazuje sustav kamuflaže na kojem se radi u centru. Inače, to su tek ribarske mreže napunjene tkaninom koje, nadaju se Ukrajinci mogu poslužiti zgradama, vojsci, vladi.

U konačnici, Mišević kaže da oko dvjestotinjak djelatnika radi u centru, a zadnjih sedam rade 24 sata na dan dok se svakodnevno u centar slijevaju i mladi ljudi koji  dolaze i gledaju kako pomoći. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pogledajte u prilogu: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo