'MIJEŠAJU SE PONOS I ZABRINUTOST' / RTL-ov reporter iz Lavova: 'Puštaju se snimke Zelenskog, Klička, zarobljenih ruskih vojnika, time se motivira Ukrajince'

RTL-ov reporter iz Lavova: 'Puštaju se snimke Zelenskog, Klička, zarobljenih ruskih vojnika, time se motivira Ukrajince'

28.2.2022.
19:25
VOYO logo

Boris Mišević i snimatelj Andrej Polak javili su se iz ukrajinskog Lavova. 

Mišević je opisao kakvo je stanje u Ukrajini nakon završetka pregovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ukrajinci su primili informacije oko ishoda pregovora koji se ne zna s blagom trunkom optimizma. No, teško je govoriti o optimizmu dok ljudi ginu. Što se tiče stanja u kojem Ukrajinci jesu, rekao bih da se miješaju ponos i zabrinutost zbog ishoda koji je neizvjestan. Ponos kao poriv da se ide u obranu domovine. 

Sve TV kuće emitiraju sadržaj koji je sličan, ide u smjeru motivacije ohrabrivanja ljudi, davanja informacija ljudima da nisu sami. Puštaju se izjave Zelenskog, Klička, puštaju se snimke ruskih zarobljenih vojnika i taj program cijelo vrijeme traje. Ukrajinci su čekali da vide što će biti na pregovorima, ali ne zna se ima li nade da će ovaj sukob prestati", kazao je Mišević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Lavovu radi sve, mijenjačnice baš i ne. Grad je prepun ljudi. Po noći je druga priča. Kada ulazite u grad nadrealna je situacija. Gore vatre sa strane, vreće sa pijeskom su postavljene kao barikade i vojska i civili kontroliraju tko sve ulazi u grad", kazao je Mišević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo