'dva različita svijeta' / Ruska novinarka poručila Rusima: 'Ugasite televiziju! Zapanjujuće je kako peru mozak populaciji'

Image
Foto: Wikimedia/Twitter/screenshot

'Na jednom su planetu uništenje i totalna katastrofa. Na drugom, rusku vojsku bodri populacija s cvijećem', rekla je Agalakova

27.5.2022.
22:37
Wikimedia/Twitter/screenshot
VOYO logo

Mnogi ljudi u Rusiji vjerovali su joj dok je na televiziji Channel One čitala vijesti, no ruska novinarka Žana Agalakova sada tvrdi da ništa što se vrti na ruskim programima nije istina.

Agalakova je pobjegla iz Rusije i trenutno se skriva, a za Ruse ima jednu poruku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ugasite televiziju."

"To je uređaj za pranje mozga. Jednostavno nemojte slušati. Nađite druge izvore informacija. Odite na Internet i otvorite svoje srce. Rat je zao. Rat je smrt", rekla je Agalakova u intervjuu za BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rusku televiziju pisala je kao život u "dva svijeta".

"Čak i sad kada gledate vijesti u Rusiji, nekada gledam, to su da različita planeta. Na jednom su planetu uništenje i totalna katastrofa, smrt i tragedija. Na drugom, rusku vojsku bodri lokalna populacija s cvijećem i postoji samo pobjeda i samo nešto pozitivno i veliko. Ta se dva svijeta ne daju pomiješati i jednostavno je zapanjujuće kako to rade. Nevjerojatno je kako ispiru mozak populaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo