'ONI SU MALI OTOK' / Ruski voditelj prijeti Velikoj Britaniji: 'Dovoljan je jedan nuklearni projektil da ih uništi'

Image
Foto: Screenshot

'Jedno lansiranje, Borise, i više nema Engleske', poručio je ruski voditelj

2.5.2022.
17:14
Screenshot
VOYO logo

Ruski televizijski voditelj Dmitrij Kiseljov poslao je upozorenje Velikoj Britaniji te kazao da je Rusija može pogoditi i uništiti nuklearnim projektilom.

"Što će se dogoditi nakon riječi Borisa Johnsona o uzvratnom udaru? Općenito, čini se da u Britaniji lutaju. Zašto prijete ogromnoj Rusiji nuklearnim oružjem kad su oni samo mali otok? Otok tako mali da je dovoljan jedan projektil Sarmat da ga potopi", kazao je Kiseljov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, projektil Sarmat može nositi 10 ili više nuklearnih bojevih glava i mamaca i gađati ciljeve udaljene tisuće kilometara u Sjedinjenim Državama ili Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedno lansiranje, Borise, i više nema Engleske", dodao je.

Nuklearni dron Posejdon

Navodi i da je druga opcija za uništenje Britanije ruski nuklearni dron Posejdon. Posejdon, kazao je, bi mogao izazvati ogroman tsunami koji bi potopio Britaniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne postoji način da se zaustavi ovaj podvodni dron. Podvodni dron, ima nuklearnu bojevu glavu jačine 100 megatona, a to je nekoliko tisuća puta jače od bombe bačene na Hirošimu", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, teze Kiseljova ranije je ponovio i zastupnik u Dumi Aleksej Žuravljev na ruskom kanalu "Rusija 1".

"Jedan Sarmat i to je to - Britansko otočje je postojalo, Britansko otočje više ne postoji. Ozbiljan sam", kazao je Žuravljev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zastupnik Dume Jevgenij Popov iz stranke Jedinstvena Rusija upozorio je da Britanija također ima nuklearno oružje, a ako Rusi budu koristili projektil Sarmat, "nitko neće preživjeti u ovom ratu, nitko neće ostati na planeti".

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo