traže otkupninu, inače... / VIDEO Savjetnik Zelenskog podijelio snimku mladog vojnika koju su Rusi poslali njegovoj majci. 'Sve više podsjećaju na ISIL'

Image
Foto: Screenshot

Kamera se u nekom trenutku prebacuje na prostoriju u kojoj se nalazi mladi vojnik i to u trenutku kada kaže kako ima vodu, krevet i zahod

25.4.2022.
10:30
Screenshot
VOYO logo

Savjetnik ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog,Mihajlo Podoljak objavio je videozapis koji, kako on tvrdi, prikazuje mladog ukrajinskog vojnika kojeg su zarobili Rusi. Snimku koju Podoljak objavljuje na svom službenom Twitter profilu, kaže, Rusi su poslali majci vojnika, tražeći otkupninu. 

Traže, govori, 5000 eura inače će joj poslati video u kojem ubijaju zarobljenog sina. "Ruska vojska sve više podsjeća na militante ISIL-a. Rusija mora biti priznata kao teroristička država", zaključio je Podoljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, mladić u videu identificira se kao Aleksej Antonovič, tvrdi kako je uhićen 23. travnja te da je pripadnik 109. brigade Teritorijalne obrane regije Donjeck. Navodi kako ga ruski vojnici ne tuku, ne osjeća nikakvu bol, a ne treba mu, kaže, ni liječnička pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kamera se u nekom trenutku prebacuje na prostoriju u kojoj se nalazi mladi vojnik i to u trenutku kada kaže kako ima vodu, krevet i zahod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo