i to je rat / Srednjim prstom i toaletnim papirom protiv Rusije: U središtu Kijeva prodaju WC papir s Putinovim likom

Image
Foto: Ukrajinska pošta/Shutterstock

Ranije je ukrajinska pošta izdala marku s ukrajinskim vojnikom koji diže srednji prst ruskom ratnom brodu i jasno poručuje: 'Je..te se'

5.6.2022.
12:06
Ukrajinska pošta/Shutterstock
VOYO logo

Reutersovi reporteri izvještavaju kako se u trgovinama u središtu Kijeva prodaje toaletni papir s otisnutim likom ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Ukrajinci time sasvim jasno iznose stav o ruskom predsjedniku koji je prije više od 100 dana naredio invaziju na Ukrajinu pravdajući to željom da uništi ukrajinske neonaciste koje je nazvao ruskom prijetnjom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zapravo, toaletni papir nije ništa novo, on se unazad nekoliko godina pojavljuje u trgovinama središta Kijeva te je očito bio vrlo poplaran.

Ukrajinci su do sad pokazali vrlo spretan način korištenja medija za slanje snažnih poruka u svijet, ali i samoj Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Blik Sergey/Shutterstock
Image
Foto: Blik Sergey/Shutterstock

Putin kao suvenir na toaletnom papiru prodavao se još prije tri godine u središtu Kijeva

Tako je nedavno ukrajinska pošta izdala seriju poštanskih marki s likom ukrajinskog vojnika koji diže srednji prst ruskom vojnom brodu. Izdana je nakon sedmog tjedna ruske invazije. Na slici se vide obrisi otoka koji podsjećaju na Zmijski otok u Crnom moru koji su Rusi zauzeli na početku invazije.

legendaran je postao odgovor ukrajinskog časnika Romana Hirbova (32) koji je s tog otoka poručio Rusima koji su tražili da se predaju: "Ruski brodovi, j… se!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo