vojska istražuje slučaj / Sustav upozorenja u Ukrajini zakazao, oglasio se i gradonačelnik jednog od gradova: 'Najmanje je jedna osoba poginula'

Image
Foto: Twitter

Sustav alarma zakazao je i u gradu Ivano-Frankivsku

11.3.2022.
9:32
Twitter
VOYO logo

Najmanje jedna osoba ubijena je u petak u ukrajinskom gradu Lucku, objavio je gradonačelnik Ihor Polishchuk  na svojoj službenoj Facebook stranici.

"Tri eksplozije čule su se danas oko 5:45 sati ujutro. Tri projektila su pogodile naše vojno uzletište. Jedna je osoba poginula. Informacije o žrtvama se istražuju", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je i da gradski sustav uzbune "uopće nije funkcionirao", te da će "vojna uprava i vojska raditi na tom pitanju."

U zapadnom gradu Ivano-Frankivsku također je oštećena zračna luka, a ni tamo sustav alarma sustav nije radio, rekao je Polishchuk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oružane snage Ukrajine ga nisu uključile. Zašto ga nisu uključile? Jer su projektili letjeli preniskim brzinama ili iz nekog drugog razloga", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Molimo vas da ne stojite kraj prozora za vrijeme eksplozija, ne fotografirate i ne snimate, a zatim ih ne objavljujete na društvenim mrežama, jer neprijatelj prati sve te poruke. Ovo je dodatna informacija za neprijatelja. Ako ima eksplozija, idite u sklonište", kazao je Polishchuk .

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo