užasi rata / U Rusiji slave Uskrs, Putin se prekrižio u moskovskoj katedrali. Zelenski na konferenciji: 'Ubili su bebu od tri mjeseca'

Image
Foto: AP IMAGES
Image
Foto: AP IMAGES

Prema julijanskom kalendaru najveći kršćanski blagdan slave i u Ukrajini u kojoj je rat ušao u treći mjesec, među žrtvama su mnoga djeca

24.4.2022.
10:28
AP IMAGES
VOYO logo

Danas je Uskrs prema julijanskom kalendaru. Ruski predsjednik Vladimir Putin prisustvovao je uskrsnoj misi u moskovskoj Katedrali Krista Spasitelja. Držao je upaljenu crvenu svijeću. 

Podsjetimo, Putina je snažno poduprla Ruska pravoslavna crkva u ruskoj agresiji na Ukrajinu, a brutalnu invaziju nazvali su "posebnom vojnom operacijom". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Ukrajinci danas slave Uskrs, a predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenski noćas je imao konferenciju za novinare u podzemnoj željeznici. U emotivnom govoru osvrnuo se na subotnji napad u Odesi u kojem je ozlijeđeno 18, a poginulo osmero ljudi, uključujući tromjesečnu djevojčicu, njezinu majku i baku.

Image
bizarno /

Rusija Ukrajinu briše iz udžbenika? 'Kijev se smio spominjati samo kao glavni grad Kijevske Rusi'

"Ubili su bebu od tri mjeseca. Kada je rat počeo, ta beba imala je mjesec dana. Možete li to uopće zamisliti? Oni su naprosto gadovi, pravi gadovi. Nemam drugu riječ njih, "rekao je Zelenski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo