VOLODIMIR ARIJEV / Za Direkt iz Borodianke se javio ukrajinski zastupnik 'Gledajte ovo, sve je razoreno!'

'Imamo pravih problema s dostavom hrane oko Kijevske regije, a Buča i Irpinj su sada manje više opskrbljeni humanitarnom pomoći dosta dobro', kazao je

6.4.2022.
22:30
VOYO logo

Mladi ukrajinski novinar Volodimir Arijev '95. izvještavao je iz Vukovara, nakon narančaste revolucije se bacio u politiku i od 2007. godine je zastupnik u Ukrajinskom parlamentu.

Nakon što su se Rusi prošli vikend povukli sa sjevera zemlje, Volodimir je sada dio tima koji ide od mjesta do mjesta i otkriva kako je izgledala okupacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Direkt je danas preuzeo svoju staru ulogu i kao novinar se javio iz Irpinja, grada koji je ostao upamćen zbog prizora masovne evakuacije preko srušenog mosta. S njim je razgovarala Leona Šiljeg.

Image
stravičan video /

Objavljena je snimka koja pokazuje kako Ukrajinci ubijaju ruske zarobljenike

Image
stravičan video /

Objavljena je snimka koja pokazuje kako Ukrajinci ubijaju ruske zarobljenike

"Ovako to izgleda kada ruski svijet dođe u tvoju kuću. Iza mene možete vidjeti uništenu zgradu u Borodianki. Ova stambena zgrada je potpuno razorena. Sve oko mene je potpuno uništeno. Ono što se dogodilo ovdje u Borodianki, Buči, Irpinju ne mogu nazvati drugačije osim genocidom jer i ovdje, kao i u Buči, pronađeno je stotine ubijenih civila. Ovo iza mene su bile ruske rakete spremne za granatiranje Buče, Irpinja i Kijeva", ispričao je Arijev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hodam polako jer u svakom pedlju ovog područja se potencijalno nalazi eksploziv. Iza mene možete vidjeti kako izgleda moćan ruski raketni sustav nakon što je uništen pod ukrajinskom paljbom. Vrlo dobrom i preciznom paljbom", dodaje Arijev.

"Ova zgrada je potpuno srušena i ne može se obnoviti. Danas je više manje miran dan, bilo je samo nekoliko eksplozija, zbog procesa čišćenja mina koji se provodi nakon što je ruska vojska napustila Kijevsku regiju. Glavna ideja je da se sada očisti područje nakon užasnih događaja", kazao je Arijev za RTL Direkt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo