otkrio nezavisni medij / Zašto Putina u stopu prati onkolog? 'S njim je proveo 282 dana, a u rezidenciji ga je posjetio 35 puta'

Image
Foto: Shutterstock

Project je također istaknuo da je Putin pet puta iznenada nestajao zbog medicinskih problema

1.4.2022.
15:00
Shutterstock
VOYO logo

Da Vladimira Putina, predsjednika Rusije u stopu prati specijalist za rak štitnjače, objavio je Daily Mail.

Navode naime kako ga je u njegovoj rezidenciji u Sočiju posjetio 35 puta, a priču je, kažu, otkrio ruski nezavisni medij, sada zabranjen u toj zemlji, Project.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozivajući se na spomenuti Project, tvrde i da Putina na putovanjima redovito prate više liječnika pa čak i neurokirurg. Naveli su i kako ga se nekoć liječilo sterodidima, a kako otkriva ovaj medij, ruski se predsjednik navodno 2020. godine susreo s voditeljem Nacionalnog medicinskog istraživačkog centra za endokrinologiju inače nadređenom njegove najstarije kćeri.

Britanski medij pak kaže da se među liječnicima često šuškalo o Putinovom zdravstvenom stanju, a posebno je došao u fokus nakon napada na Ukrajinu. Podsjetimo, brojni su mediji pa i političari pa tako i recimo predsjednik Francuske, Emmanuel Macron, naveli kako se ruski predsjednik čudno ponaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
uništeno skladište goriva /

Kremlj se oglasio o ukrajinskom napadu helikopterima na ruski teritorij: 'To će otežati pregovore'

Image
uništeno skladište goriva /

Kremlj se oglasio o ukrajinskom napadu helikopterima na ruski teritorij: 'To će otežati pregovore'

U međuvremenu se u javnosti pojavila i priča o tome kako se ruski predsjednik strašno boji bolesti COVID-19 te se u nekoliko navrata izolirao, od onih koji su se susretali s njim tražio da se prije sastanka izoliraju, ali i testiraju. Project je također istaknuo da je Putin pet puta iznenada nestajao zbog medicinskih problema.

Objavili su tako da je otorinolaringolog Igor Esakov čak u 38 navrata posjetio ruskog predsjednika i ukupno s njim proveo 152 dana. Kirurg onkolog, dr. Selivanov kažu, s Putinom je proveo 166 dana, a kirurg koji se jednom specijalizirao za otorinolaringologiju, Alexey Shcheglov s ruskom je predsjednikom proveo najviše vremena, čak 282 dana kroz 59 susreta. Ruski medij piše da ga upravo Shcheglov toliko prati u stopu je čak i na grupnim fotografijama predsjednika i njegovog tima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naposljetku, Kremlj je demantirao tvrdnje da je Putin bolovao od raka, a to su učinili već nekoliko puta. Preko ruske Pravde, glasnogovornik Dmitrij Peskov navodi kako priče o raku štitnjače nisu istinite, kao ni izvještaji da je ruski predsjednik podvrgnut operacijama. Sve je nazvao fikcijom i lažima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo