NEPOVEZANI SLUČAJEVI / Razbijen još jedan lanac prostitucije

Image

Policija je uhitila sedmoricu muškaraca koji su u Zagrebu i u cijeloj Hrvatskoj od početka godine podvodili devet djevojaka te organizirali pružanje seksualnih usluga. Ova uhićenja nosu povezana s razbijanjem lanca elitne prostitucije koji je navodno organizirao sportski fizioterapeut Nebojša Perunović.

29.7.2011.
13:49
VOYO logo

ZAGREB - Policija je uhitila sedmoricu muškaraca koji su u Zagrebu i u cijeloj Hrvatskoj od početka godine podvodili devet djevojaka i u najmanje 64 slučaja organizirali pružanje seksualnih usluga na čemu su zaradili oko 200.000 kuna.

Organizatora se tereti da je da je s devet djevojaka, među kojima su dvije srpske državljanke dogovorio da će muškarcima za trećinu zarade pružati seksualne usluge na području Zagreba i cijele Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kontakti s klijentima ostvarivani su putem internetskih stranica, nakon čega je organizator na mobitel primao njihove pozive te s njima dogovarao mjesto, vrijeme, trajanje, cijenu usluge i ime ženske osobe.

On je također organizirao pružanje seksualnih usluga u dogovoru sa suosumnjičenim 26-godišnjakom, 27-godišnjakom i 49-godišnjaka koji su za to primili novčanu naknadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dogovora s klijentima 40-godišnjak je djevojkama organizirao prijevoz do mjesta sastanka. Pritom im je nabavljao avionske karte, vozio ih svojim prijevozom na dogovoreno mjesto, ali je i njihov prijevoz dogovarao s trojicom vozača u dobi od 30, 53 i 24 godine koje policija također tereti za podvođenje.

Ova uhićenja, kako se doznaje, nisu povezana s razbijanjem lanca elitne prostitucije koji je navodno organizirao Nebojša Perunović, poznati sportski fizioterapeut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo