TAJNA POGREBA STOLJEĆA! / Razriješen veliki misterij sa sprovoda 'Dragog vođe'

Slike pogreba 'Dragog vođe' obišle su svijet, a korejske su se agencije potrudile da one budu savršene te da svima koji gledaju pošalju pravu poruku, ali jedan od misterija brzo je riješen.

31.12.2011.
15:02
VOYO logo

Dva je dana trajao posljednji ispraćaj "Dragog vođe" Kim Jong Ila, a pratilo ga je više desetaka tisuća ljudi. Upravo zato su se vlasti pobrinule da u javnost ne 'procuri' ništa što ne bi smjelo, te da Sjeverna Koreja fotografijama savršene discipline pošalje pravu poruku svijetu.

Na jednoj se, na primjer, niotkuda pojavio divovski vojnik, visok čak 2,33 metara, dok su na drugoj misteriozno nestali novinari i njihovi snimatelji, koji su promatrali sprovod sa strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj divovski vojnik podigao je veliku prašinu te su se razvile neke teorije kako se radi o novoj generaciji divovskih ratnika ili jednostavno lošom manipulacijom u Photoshopu.

No, izgleda kako se samo radi o bivšoj sjevernokorejskoj košarkaškoj zvijezdi Ri Myjung Hunu. Košarkaš visok 2,33 metra inače je poznatiji pod imenom Michael Ri i čak je konkurirao za igranje u NBA ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo