Zmajlović krajnje nezadovoljan / Razriješena kontroverzna ravnateljica NP Plitvička jezera

Image
Foto: Željko Mršić/PIXSELL

Razlozi za razrješenje su to što je ministar Mihael Zmajlović bio krajnje nezadovoljan strategijom i vizijom upravljanja Parkom, rekao je izvor u ministarstvu.

19.12.2013.
20:34
Željko Mršić/PIXSELL
VOYO logo

Ravnateljica Javne ustanove Nacionalnog parka Plitvičkih jezera LidijaBertović danas je razriješena te dužnosti i bez mogućnosti ostanka u Nacionalnom parku na bilo kojoj drugoj dužnosti, doznaje Hina u Ministarstvu zaštite okoliša i prirode.

Razlozi za razrješenje su to što je ministar MihaelZmajlović bio krajnje nezadovoljan strategijom i vizijom upravljanja Parkom, rekao je izvor u ministarstvu. U 16 mjeseci mandata, navodi, nije izrađen ni osnovni koncept dugoročnog razvoja na kojem od prvog dana svojeg mandata ministar Zmajlović inzistira, a to je da se poslovanje Plitvičkih jezera dovede u red, da postanu efikasni, da se koncentriraju na ono za što je ta javna ustanova i osnovana, a to je zaštita prirode, te da se komercijalne djelatnosti izdvoje iz nje i prepuste profesionalcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lidija Bertović postala je poznata javnosti lani kad je htjela kupiti skupocjeni terenac vrijedan 600 tisuća kuna. Hrvatska televizija objavila je večeras i da je nedavno na desetodnevni put u Japan povela deseteročlano izaslanstvo u kojem su bile tri osobe koje nisu zaposlene u Parku, ali ih tvrtka plaća posebnim ugovorima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo