UZNEMIRUJUĆI VIDEO / Roditelji ostavili bolesnu bebu na parkiralištu

Jedan je bolesni dječak ostavljen na parkiralištu u užarenom automobilu, a kad ga je policija pronašla, imala je što za vidjeti. Na licu je imao deformaciju preko koje roditelji, koji su ga vjerojatno ostavili, nisu mogli prijeći te se nastaviti brinuti o njemu.

29.7.2011.
7:50
VOYO logo

PEKING - Nakon što je policija spasila dječaka koji je dezorijentirano stajao usred prometnog mosta u kineskom gradu Anshun na jugozapadu Kine, u istom je gradu pronađen jedan bolesni mališan ostavljen na parkiralištu u užarenom autu.

Dječak je visok svega 50 centimetara, a na licu ima ogromnu izraslinu od koje mu je cijelo lice deformirano. Desno mu se oko jedna može otvoriti, a nosnice su gotovo spojene zajedno.

Policija je, odmah po pronalasku, dječaka odvela u stanicu gdje je utvrđeno da je mališan sa sobom imao 104 yuana, no nisu postojale nikakve indikacije o njegovom identitetu.

"Nije prestajao dozivati svoju majku dok je bio budan, a ja sam se prestravila kad sam shvatila da su ga roditelji vjerojatno napustili", izjavila je Chen Hongmei kojoj je policija dovela dijete.

Mališana su odmah poslali u bolnicu gdje mu ne daju puno šansi za ozdravljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo