SVE JE ZABILJEŽENO? / "Rogulj je snimao sporno prskanje"

Image

Nenad Boban, odvjetnik jednog od uhićenih zbog nesreće vlaka kod Kaštela, tvrdi da je njegov branjenik obavijestio Ivana Medaka da se pruga prska nestručno. No, nije slutio da je prskanje opasno.

30.7.2009.
6:07
VOYO logo

SPLIT - Jedan od uhićenih zbog nesreće vlaka kod Kaštela, suspendirani voditelj HŽ-ovog splitskoga Područnog odjela zaštite od požara  Drago Rogulj je prskanje tračnica spornim retardantom snimao mobitelom te je navodno svog šefa Ivana Medaka upozorio da se polijevanje obavlja nestručno.

Na polijevanju je, kaže njegov odvjetnik Nenad Boban, trebao biti i Medak, no on je kasnio. Rogulj ga je navodno nazvao na mobitel kada je vidio da se protupožarno sredstvo prska po tračnicama, a ne pokraj njih, no ne zbog toga što je pretpostavio da se nestručnim radom na robelu mogu ugroziti ljudski životi, već zbog toga što je smatrao da je posao koji se obavlja "uzaludno trošenje novaca".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odvjetnik Boban kaže da je Medak Rogulju rekao da "njegov posao nije da brine o tome, već da napravi par fotografija i napiše izvješće".

U prilogu pogledajte fotografije prskanja pruge u Rudinama koje je mobitelom snimio Drago Rogulj, jedan od uhićenih djelatnika HŽ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo