veliki povratak? / Nakon 10 godina snimaju album, najavljuju veliki koncert. I dalje će se zvati Prljavo kazalište

'Mislim da je Kazalište napravilo svašta, ali postoji još jedan izazov. Volio bih nekako u Zagrebu još jednom napravit. Tu je stadion', rekao je Houra

29.9.2022.
23:21
VOYO logo

Nakon 10 godina ponovno snimaju album. Nisu se raspali, i dalje se zovu Prljavo kazalište, i planiraju velike koncerte. To smo danas doznali od Jasenka Houre i Mladena Bodaleca s kojima smo bili na snimanju u studiju.

"Prvi puta smo vidjeli šta znači dvije godine ne raditi. Postali smo svjesni kako je ljudima koji rade i ne dobiju plaću negdje u firmama ili su skroz ostavljeni. Osjećaš se da si stvarno na kraju svijeta i da si na neki način izdan. Mi ništa kreativno nismo mogli raditi, nismo se mogli nalazit. I kad smo se poskrivečki znali naći, nas dvoje troje, bili smo jako sretni", rekao je Jasenko Houra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Živimo kao jedna obitelj i napokon smo svi zajedno, sa svim svojim svakodnevnim dogodovštinama i to pozitivno utječe na nas", kazao je Mladen Bodalec.

"Mislim da ćemo mi imati pretpostavljam nekakvih 12 pjesama u kosturu, i više, ali u nekoj drugoj verziji koju ne bih baš otkrivao, kad dođe vrijeme budem. Mislim da će biti više pjesama pa ćemo vidjet kako će to zajedno završit. Planovi su tu da se mijenjaju u krajnjem slučaju.  Mislim da je naslov cijeloga albuma zapravo Babillon Berlin", Jasenko Houra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odlično se osjećamo. Mislim da će se to sve osjetit i u atmosferi pjesama, a ima tu i nostalgije, pa ima psovke za nekim izgubljenim danima, a oni su prošli na epidemije, ratove, ne znam što. Jedna iskusna ploča, mislim da svako kome se sviđalo PK da će se i dalje sviđat, a pokušat ćemo dobit naklonost i svih drugih", rekao je Bodalec.

Image
Glazbeni skandal /

Jasenko Houra za RTL.hr o zabrani korištenja imena: 'Još nismo dobili nikakav dokument, uložit ćemo prigovor na rješenje'

Image
Glazbeni skandal /

Jasenko Houra za RTL.hr o zabrani korištenja imena: 'Još nismo dobili nikakav dokument, uložit ćemo prigovor na rješenje'

"Uvijek kad se spominje oko trga i kad se vraćamo na to, to je naravno velik događaj u životu nas trojice. Imali smo privilegiju stvarno da osjetiš kao glazbenik trenutak popularnosti. Mislim da je Kazalište napravilo svašta, ali postoji još jedan izazov. Volio bih nekako u Zagrebu još jednom napravit. Tu je stadion", rekao je Houra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje bi li bilo dobro da bude novi, odgovara: "Da, ali da li će to biti... Naravno samo da ne padne tribina na nas."

"Živimo i od vica i ne trebaju se ljudi nekad preozbiljno shvaćat, mislim znaš nećeš mene i Marka tu shvaćat ozbiljno, bilo bi stvarno - ne bi bilo u redu ne?", nasmijao se za kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo