STIŽE RTL KOCKICA / RTL Hrvatska zadovoljna zbog novog kanala i produljenja koncesije

Vijeće za elektroničke medije danas je donijelo odluku o produljenju koncesije za RTL Televiziju, kanal općeg interesa koji je započeo s radom prije 10 godina. RTL Kockica počet će s emitiranjem do 1.studenog, unutar zakonskog roka od 90 dana.

31.7.2013.
15:05
VOYO logo

RTL Hrvatska  dobila je koncesiju za novi dječji i obiteljski kanal, RTL Kockicu, te produljenje koncesije za RTL Televiziju na još 15 godina.

Vijeće za elektroničke medije danas je donijelo odluku o produljenju koncesije za RTL Televiziju, kanal općeg interesa koji je započeo s radom prije 10 godina.

Od početka svog djelovanja, RTL Televizija donosila je raznovrsnost TV tržistu, te započela s primjenom potpuno novih produkcijskih i programskih trendova u zemlji.

RTL Hrvatska također je dobila koncesiju za novi specijalizirani kanal RTL Kockicu koji će prikazivati program za djecu, mlade i obitelji među kojima će prednjačiti emisije obrazovnog i zabavnog karaktera. Povrh toga, RTL Kockica osigurava raznovrsnost programskog sadržaja s odabranim obiteljskim filmovima i dokumentarnim emisijama.

RTL Kockica zaokružuje obiteljski orijentiranu grupu RTL-ovih programskih kanala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Johannes Züll, predsjednik Uprave RTL-a Hrvatska izjavio je: "Sretni smo zbog produljenja koncesije za RTL Televiziju, no osobito smo zadovoljni s dodijeljenom koncesijom za RTL Kockicu, novi kanal, koji će kao jedini besplatni kanal za djecu, mlade i obitelji donijeti našim gledateljima dodatnu raznovrsnost i nove formate".  

RTL Kockica počet će s emitiranjem do 1.studenog, unutar zakonskog roka od 90 dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo