DERBI SVIH DERBIJA / Tanac hvali Splićane: 'Ovo je jedan novi Hajduk!'

Uoči najvećeg hrvatskog derbija na Poljudu, koji se igra u subotu s početkom u 19 sati, novi trener Dinama Branko Ivanković je pohvalio Hajduk i svojeg kolegu na suparničkoj klupi Igora Tudora.

11.9.2013.
9:36
VOYO logo

Gostujući u emisiji RTL Liga Branko Ivanković je najavio svoju prvu utakmicu na Dinamovoj klupi, i to odmah vatreni ispit protiv naljućeg suparnika - Hajduka.

Novi trener hrvatskog prvaka nije štedio komplimente na račun Splićana, a pohvalio je i rad svojeg puno mlađeg kolege na Hajdukovoj klupi - Igora Tudora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hajduk se ojačao, odnosno bit će jači nakon ove reprezentativne stanke. Prije svega, Hajduk ne može biti iznenađenje, od Hajduka se uvijek očekuje da bude dobro plasiran, uz bok Dinamu, da bude konkurent Dinamu. Znamo kakvih su problema imali, znamo koliko su promijenili igrača, strukturu momčadi, ali ono što je Hajduk u Superkupu, kad su na penale izgubili od Dinama - to je jedan novi Hajduk, s jednom drugačijom filozofijom nego ranijih godina. Hajduk koji se želi nadigravati, želi igrati, koji je promijenio sustav, ofenzivniji je nego prije. I evo,  u samom je vrhu. Očekuje nas jedan istinski, pravi derbi u Splitu", rekao je Ivanković.

Sviđa vam se Tudor i njegova nogometna filozofija?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ta je filozofija vrlo bliska meni, filozofija koja mora biti zastupljena u velikom klubu koji želi napraviti  i veliki rezultat. Klub koji želi biti u vrhu, hrvatskog ili europskog nogometa, mora na takav način funkcionirati i Tudor je to na najbolji mogući način prihvatio. Ne čudi me to, imao je ogromno iskustvo u reprezentaciji, Juventusu, Hajduku... gdje su ga trenirali veliki treneri. Ima veliku prednost ispred drugih trenera jer je mogao učiti, upijati, vidjeti i formirati sebe kao trenera s jednom pravom filozofijom", zaključio je Tanac.

Pratite nas na stranicama RTL Lige i putem Facebooka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo