OPSEŽNO ISTRAŽIVANJE / RTL otkriva rezultate po izbornim jedinicama!

Image
Foto: RTL

Nakon što je RTL Danas prvi objavio projekciju sastava sedmog saziva Sabora na temelju velikog istraživanja javnosti, u nastavku priče donosimo kako će to izgledati po izbornim jedinicama.

31.10.2011.
12:00
RTL
VOYO logo

GfK je za RTL Televiziju proveo prvo veliko istraživanje javnog mnijenja uoči raspisivanja parlamentarnih izbora. U razdoblju od 14. do 28. listopada 2011. u svakoj izbornoj jedinici (ukupno 10) ispitano je N=400 ispitanika punoljetne populacije (18+ godina).

RTL Danas je već u nedjelju objavio projekciju sastava sedmog saziva Sabora prema kojoj bi Kukuruku koalicija mogla osigurati i dvotrećinsku većinu u parlamentu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz ekskluzivne projekcije novog saziva Sabora RTL Televizije vidljivo je da Kukuriku koalicija osvaja uvjerljivu većinu od čak 90 saborskih mandata, a današnja vladajuća stranka HDZ odlazi u opoziciju sa samo 35 zastupnika.

RTL Danas u 18:30 objavljuje novu projekciju - kako su glasali birači po izbornim jedinicama, tko je najjači u Slavoniji, a tko u Dalmaciju, gdje je HDZ izgubio najviše mandata i kako stoje ostale stranke po izbornim jedinicama - gledajte u RTL-u Danas i čitajte na portalu www.rtl.hr od 18:30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo