nije moglo proći bez reakcije / Rusija uzvraća udarac i uvodi sankcije Zapadu!

Image
Foto: AP

SAD i EU su uveli dva kruga sakcija koji se odnose na uskraćivanje viza i zamrzavanje imovine ruskim dužnosnicima, parlamentarnim zastupnicima i drugim saveznicima predsjednika Vladimira Putina kako bi kaznili Moskvu zbog pripajanja ukrajinskog Krima.

28.3.2014.
20:15
AP
VOYO logo

Rusija je na proširene sankcije zapadnih vlada zbog aneksije Krima uzvratila sličnim mjerama, prenose u petak ruske agencije pozivajući se na ministarstvo vanjskih poslova.

SAD i EU su uveli dva kruga sakcija koji se odnose na uskraćivanje viza i zamrzavanje imovine ruskim dužnosnicima, parlamentarnim zastupnicima i drugim saveznicima predsjednika VladimiraPutina kako bi kaznili Moskvu zbog pripajanja ukrajinskog Krima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Takve mjere, naravno, ne mogu proći bez reakcije. Ruska je strana kao odgovor poduzela mjere koje su uvelike odraz zapadnih sankcija", kazao je glasnogovornik ministarstva AleksandarLukaševič. Nije podrobnije objasnio prirodu sankcija niti listu zapadnih dužnosnika na koje bi se te sankcije odmah primjenile.

SAD i EU su upozorili da su spremni nametnuti široku lepezu sankcija koje bi pogodile cijele sektore ruskog gospodarstva ukoliko Putin zaoštri krizu, tj. ukoliko se okomi na dijelove istočne i južne Ukrajine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo