OSNIVAČKA SKUPŠTINA ORAHA / S ovim ljudima Mirela Holy kreće u nove pobjede

Image
Foto: Boris Scitar/VLM/PIXSELL

Na početku djelovanja ORAH će biti najviše usmjeren prema definiranju održivoga gospodarskog programa s konkretnim rješenjima za izlazak iz krize i gospodarski prosperitet države, a intenzivno će se baviti i problematikom društvene pravde i ljudskih prava.

29.10.2013.
6:53
Boris Scitar/VLM/PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Nezavisna saborska zastupnica MirelaHoly otkrila je Hini, uoči današnje osnivačke skupštine svoje nove stranke Održivi razvoj Hrvatske - ORAH, neke osobe koje će predložiti na čelna mjesta ORAH-a.

Za potpredsjednika ORAH-a predložit će prof dr. DavoraŠkrleca, bivšeg pomoćnika u Ministarstvu zaštite okoliša i prirode, a za potpredsjednicu zagrebačku odvjetnicu Božanu Zadro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Visoku dužnost u novoj stranci imat će i VjeranPiršić, ekološki aktivist i predsjednik udruge Eko Kvarner. Osnivačka skupština ORAH-a zakazana je za danas u zagrebačkom Novinarskom domu.

Holy, donedavna SDP-ovka i bivša ministrica zaštite okoliša i prirode, nedavno je kazala kako će njezina nova stranka provoditi politiku održivog razvoja i baviti se svim vitalnim temama hrvatskog društva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na početku djelovanja ORAH će biti najviše usmjeren prema definiranju održivoga gospodarskog programa s konkretnim rješenjima za izlazak iz krize i gospodarski prosperitet države, a intenzivno će se baviti i problematikom društvene pravde i ljudskih prava. U tom smislu poseban naglasak bit će na kvalitetnoj reformi državne uprave.

Holy je najavila i da će stranka uvesti nova rješenja usmjerena prema demokratizaciji unutarstranačkih procedura te ravnomjernu zastupljenost oba spola u svim političkim procesima, od zastupljenosti na listama jednakog broja žena i muškaraca do svih glavnih tijela stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo