Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
OSNIVAČKA SKUPŠTINA ORAHA

S ovim ljudima Mirela Holy kreće u nove pobjede

Na početku djelovanja ORAH će biti najviše usmjeren prema definiranju održivoga gospodarskog programa s konkretnim rješenjima za izlazak iz krize i gospodarski prosperitet države, a intenzivno će se baviti i problematikom društvene pravde i ljudskih prava.

Image
Foto: Boris Scitar/VLM/PIXSELL
M.B./Hina/ 29.10.2013. u 6:53
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

ZAGREB - Nezavisna saborska zastupnica MirelaHoly otkrila je Hini, uoči današnje osnivačke skupštine svoje nove stranke Održivi razvoj Hrvatske - ORAH, neke osobe koje će predložiti na čelna mjesta ORAH-a.

Za potpredsjednika ORAH-a predložit će prof dr. DavoraŠkrleca, bivšeg pomoćnika u Ministarstvu zaštite okoliša i prirode, a za potpredsjednicu zagrebačku odvjetnicu Božanu Zadro.

Visoku dužnost u novoj stranci imat će i VjeranPiršić, ekološki aktivist i predsjednik udruge Eko Kvarner. Osnivačka skupština ORAH-a zakazana je za danas u zagrebačkom Novinarskom domu.

Holy, donedavna SDP-ovka i bivša ministrica zaštite okoliša i prirode, nedavno je kazala kako će njezina nova stranka provoditi politiku održivog razvoja i baviti se svim vitalnim temama hrvatskog društva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na početku djelovanja ORAH će biti najviše usmjeren prema definiranju održivoga gospodarskog programa s konkretnim rješenjima za izlazak iz krize i gospodarski prosperitet države, a intenzivno će se baviti i problematikom društvene pravde i ljudskih prava. U tom smislu poseban naglasak bit će na kvalitetnoj reformi državne uprave.

Holy je najavila i da će stranka uvesti nova rješenja usmjerena prema demokratizaciji unutarstranačkih procedura te ravnomjernu zastupljenost oba spola u svim političkim procesima, od zastupljenosti na listama jednakog broja žena i muškaraca do svih glavnih tijela stranke.

Upravo se čita

Image
želi smanjiti euforiju

Ugledni arhitekt nije oduševljen Pelješkim mostom: 'Čeka se nekretninski bum i bezočno betoniranje'

M.B./Hina/ 29.10.2013. u 6:53
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
izbjegli upad u kuću

Otkriveno što je pronađeno u kući masovnog ubojice s Cetinja. Potreseni susjed: 'Ubio je ili ranio koga god je vidio'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba