HALO KUME, TREBAŠ POSAO? / Saborski igrokaz u stilu Alan Forda!

Kako bi premijeru Zoranu Milanoviću i njegovim ministrima uputio oštru kritiku Zakona o državnim službenicima, zastupnik Vinković je izveo pravi igrokaz u Saboru i time poslao jasnu poruku što misli o Vladinom prijedlogu. POGLEDAJTE što je izveo za govornicom!

15.3.2012.
14:24
VOYO logo

Nakon što su saborski zastupnici raspravili Zakon kojim se područje sigurnosti deterdženata usklađuje s EU, nastavili su s raspravom o prijedlogu Zakona o državnim službenicima.

Prema tom Zakonu predsjednik i potpredsjednici Vlade, ministri i predstojnici državnih ureda imat će privilegiju u svojim kabinetima bez natječaja zaposliti najbližeg suradnika na određeno vrijeme i to sve do isteka svog mandata.

Tijekom rasprave najosebunije je bilo izlaganje ZoranaVinkovića koji je nastupio u ime Kluba HDSSB-a.

"Ova tri mjeseca Hrvatsku obilježava pad životnog standarda, povećanje cijenal. To je jasno svima, posebno onima koji svakodnevno preživljavaju, ja bih rekao - na kruhu i vodi, a istovremeno ova Vlada i druga nadležna ministarstva uvode bezmesni ponedjeljak i brački petak. S ovom hrvatskom Vladom dobili smo tjedan pun gladovanja, prvenstveno većina hrvatskih građana", poručio je Vinković s govornice.

"Dobili smo između ostalog i to da ova Vlada putem Facebooka, Twittera i drugih mreža pita građane, ali ne pita ih zato da bi ih poslušala nego ih pita jer ne zna riješiti problem. Osam godina bili su u opoziciji i gle čuda, nepripremljeni su za preuzimanje vlasti".

"Najbolje je da date ostavku, odete kući i odmorite prepone, dodao je. Potom mu je prigovorio predsjedavajući NenadStazić.

"Molim Vas ako možete samo jednu rečenicu reći o državnim službenicima", zamolio je Stazić, ali Vinković mu je rekao da je to tek uvod i kako se on itekako drži teme.

Nastavio je po svom i iznenada iz džepa sakoa izvadio mobitel i glumio da se javlja na njega.

"Halo kume, imam mjesto glasnogovornika, šefa kabineta i tajnika. Samo se upiši u SDP i javi u Ministarstvo za istraživanje rude i gubljenje vremena i sve je riješeno", rekao je Vinković.

Nakon toga Stazić je preporučio urednicima novina i televizija da Vinkovićevu predstavu ne objavljuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo