S REBRA U ZATVOR / Sanadera vratili u Remetinec

Image
Foto: PIXSELL

Liječnički konzilij na Rebru odlučio je kako više nema potrebe da bivši premijer boravi u bolnici. Stoga je uz policijsku pratnju opet odvezen u Remetinec.

31.10.2011.
13:16
PIXSELL
VOYO logo

Bivši premijer Ivo Sander napustio je zagrebačku bolnicu Rebro u ponedjeljak u 13.15 sati otkuda je uz policijsku pratnju odvezen natrag u pritvor u Remetincu.

Neslužbeno, Sanader je jutros oko 9.30 sati obavio pregled ergometriju, mjerenje aktivnosti rada srca pod opterećenjem. Liječnički konzilij zaključio da više nema potrebe da bivši premijer boravi u bolnici.

Od Sanaderovih odvjetnika i liječnika doznaje se da su nalazi ergometrije pokazali odstupanja, ali da za sada nije potrebna nikakva dodatna intervencija. Na novi kardiološki pregled Sanader bi trebao doći za mjesec dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nalaz je pokazao da i dalje ima ekstrasistole, nepravilan rad srca, ali nema ishemije odnosno, smanjenog protoka krvi kroz organe.

Sanader zbog aritmije prima lijekove, a liječnici smatraju da će se stanje normalizirati.

Nešto prije 10 sati u bolnicu je stigao i njegov odvjetnik, Goran Suić, koji mu je kupio sve dnevne tiskovine.

Podsjetimo, Sanader je u petak na Rebro dovezen sa Županijskog suda gdje su zbog njegovog zdravstvenog stanja prekinuli ročište. Nastavak rasprave zakazan je za 3. i 4. studenog.

Članica Sanaderova odvjetničkog tima Jadranka Sloković izjavila je da bivši premijer razmišlja o podnošenju tužbe za klevetu protiv medija koji su objavili da je na sudu manipulirao svojim zdravstvenim stanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegova dijagnoza ničim nije dovedena u pitanje, a zdravstveni su mu problemi potkrijepljeni dokumentacijom i izjavama liječnika", kazala je Sloković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo