sumnja se na salmonelu / Sarajevo: petnaestero vrtićke djece završilo u bolnici zbog trovanja

Image
Foto: Ilustracija/photos.com

Glasnogovornica sarajevskog Kliničkog centra Azra Dedajić potvrdila je kako je hospitalizirano petnaestoro djece te kako se sumnja na trovanje, no nije mogla pojasniti uzroke

22.4.2015.
22:38
Ilustracija/photos.com
VOYO logo

Petnaestoro djece koja pohađaju javne vrtiće u Sarajevu u srijedu u večernjim satima moralo je biti smješteno u bolnicu zbog trovanja, potvrđeno je iz Kliničkog centra koji je zbrinuo većinu otrovane djece.

Glasnogovornica sarajevskog Kliničkog centra AzraDedajić potvrdila je kako je hospitalizirano petnaestoro djece te kako se sumnja na trovanje, no nije mogla pojasniti uzroke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Djeca su hospitalizirana zbog trovanja, a sutra ćemo imati više informacija o tome kako su se djeca otrovala", kazala je Dedajić.

Lokalni su mediji javili kako se sumnja na trovanje salmonelom, no to nije mogla potvrditi ni Mirjana Jovanović-Halilović, ravnateljica javne tvrtke "Djeca Sarajeva" koja upravlja vrtićima što ih pohađaju djeca smješena u bolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona je "Dnevnom avazu" kazala kako je sanitarna inspekcija već tijekom dana obavila provjere u vrtićima pa se očekuju njihovi nalazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo