POPUCALI ZIDOVI NA ZGRADAMA / Sarajevo u mraku zbog potresa

Image

Potres magnitude 3,8 prema Richteru zatresao je Sarajevo u noći na utorak. Zidovi na mnogim zgradama su napuknuli, a iz elektrodistribucijskog sustava iskočilo je više od 30 trafostanica.

31.3.2009.
16:00
VOYO logo

SARAJEVO - Potres koji se u noći na utorak osjetio na širem području Sarajeva prouzročio je manju materijalnu štetu na više stambenih objekata, ali i niz kvarova na elektrodistributivnoj mreži, tako da je veći dio grada ostao bez struje.

U Elektroprivredi BiH potvrđeno je kako je više od 30 trafostanica prekinulo rad nakon što se u 3 sata i 46 minuta osjetio potres, a na jednoj od njih izbio je i požar. Svi kvarovi kvarovi otklonjeni su u prijepodnevnim satima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema policijskim izvješćima, prijavljena su manja oštećenja odnosno napuknuća zidova na nizu stambenih objekata, uglavnom na području općine Stari Grad. Izvješća o ozlijeđenima nije bilo.

U seizmološkom odjelu Hidrometeorološkog zavoda Federacije BiH kažu kako je magnituda potresa bila 3,8 prema Richteru. Epicentar je bio na planini Ozren, 16 kilometara sjeveroistočno od Sarajeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na području BiH zemlja se godišnje zna zatresti više od 1.200 puta, najčešće u Hercegovini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo