premijerova inicijativa / Sastanak Milanovića i Antunović: Vraća li se 'otpisana' u politiku?

Image
Foto: Goran Stanzl/Vecernji list/PIXSELL

Premijer Zoran Milanović i njegova nekadašnja protukandidatkinja za čelnu poziciju u SDP-u, Željka Antunović, sastali su se ovo ljeto.

31.7.2013.
12:43
Goran Stanzl/Vecernji list/PIXSELL
VOYO logo

Bivša protukandidatkinja Zorana Milanovića za predsjednicu SDP-a, Željka Antunović, ovoga se ljeta, prvi put nakon povlačenja iz aktivne stranačke politike, sastala s premijerom, doznaje Jutarnji list.

Kako se doznaje, sastali su se u Zagrebu na Milanovićevu inicijativu. Iako je taj susret odmah pokrenuo glasine kako šef SDP-a sada želi vratiti bivšu ministricu obrane u politički vrh, Antunović je to opovrgnula.

"Mogu vam samo potvrditi da smo se nakon dulje pauze sastali i razgovarali, ali ni o kakvom mom angažmanu nema govora. Bavim se drugim stvarima, dobro mi je i ne kanim to mijenjati. Mogu reći samo da smo Zoran Milanović i ja razgovarali o političkoj situaciji, pa i o stanju u stranci i da je razgovor bio ležeran i ugodan", rekla je Antunović za Jutarnji.

Podsjetimo, Antunović je od svibnja 2010. godine, kad se natjecala za predsjednicu zagrebačkog SDP-a, povukla iz politike i danas je obična članica stranke.

U Račanovo vrijeme Antunović je bila jedna od vodećih figura SDP-a. Naime, u njegovoj je Vladi bila potpredsjednica i obnašala je dužnost ministrice obrane, a u stranci mu je bila zamjenica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo