šokirao svijet / Saudijski svećenik pozvao na silovanje Sirijki 'za opuštanje'

Image
Foto: Ilustracija/Thinkstockphotos.com

'Vodeći vjerski džihadist', kako ga opisuje stranica AlterMet, koja je prenijela tu vijest, poručio je da bi borci trebali ulaziti u kratkotrajne 'snošajne brakove', koji bi trajali samo nekoliko sati 'kako bi svaki borac došao na red'.

3.1.2013.
19:01
Ilustracija/Thinkstockphotos.com
VOYO logo

Utjecajni saudijski svećenik Muhamed al-Arifi pozvao je na grupno silovanje Sirijki koje bi "ratnicima islama" u toj ratom razdiranoj zemlji omogućilo malo "opuštanja".

"Vodeći vjerski džihadist", kako ga opisuje stranica AlterMet, koja je prenijela tu vijest, poručio je da bi borci trebali ulaziti u kratkotrajne "snošajne brakove", koji bi trajali samo nekoliko sati "kako bi svaki borac došao na red".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Al-Arifi u fatvi napominje kako su "islamski borci posljednji put bili sa ženama prije dvije godine" i ističe kako bi takvi "brakovi" u kojima mladenka može biti svaka žena starija od 14 godina, "učvrstili odlučnost mudžahedina u Siriji, a obvezni su za svaku ženu koja želi otići u raj".

Cijelu je poruku u obliku TV priloga na YouTube postavio nepoznat netko koji sam sebe opisuje kao "svjetovnog Sirijca koji se protivi pretvaranju svoje domovine u talibansku državu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arapski mediji prenose i ocjene muslimanskih kritičara te fatve, koji tvrde da ona "omogućuje izrabljivanje žrtava sirijske krize", a "snošajne brakove" smatraju silovanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo