pratite izravan prijenos / Clooney i Pitt u borbi za prava homoseksualaca

Image

Nakon što je u medije izašla priča kako je publa 'muška' ljubav između ljepotana George Clooney i Brad Pitt, oni će se ipak naći zajedno na kazališnim daskama u subotu navečer boreći se za prava homoseksualaca. Je li riječ o višem cilju ili su obnovili prijateljstvo, pročitajte u tekstu.

3.3.2012.
13:21
VOYO logo

Američke filmske zvijezde George Clooney i Brad Pitt ponovo će raditi zajedno, ali ovoga puta na kazališnim daskama, objavio je časopis US Weekly na svojoj internetskoj stranici.

Clooney i Pitt pojavit će se u subotu navečer u Los Angelesu na premijernom čitanju teksta predstave 8Dustina Lancea Blacka, temeljene na borbi za odbacivanjem kontroverznog Prijedloga 8, kojim su zabranjeni istospolni brakovi u Kaliforniji.

Pitt će glumiti suca Vaughna R. Walkera, koji je u kolovozu 2010. odlučio da je Prijedlog 8, koji su izglasali kalifornijski birači, neustavan. Clooney i Martin Sheen će igrati odvjetnike koji su zastupali tužitelje u tom slučaju.

U glumačkoj postavi još su i Jane Lynch, Matthew Morrison, Chris Colfer, Jamie Lee Curtis, Kevin Bacon i George Takei.

Predstava 8 Dustina Lancea Blacka, scenarista Milk, već je imala premijeru u New Yorku u studenome, ali s drugim glumcima. U Los Angelesu će u subotu navečer biti održana premijera za američku zapadnu obalu i bit će izravno prenošena na YouTube kanalu Američke zaklade za jednaka prava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo