hbo zadovoljan dubrovnikom / I treća sezona megapopularnog serijala snima se u Hrvatskoj

Image

Treća sezona najpopularnijeg serijala današnjice 'Igra prijestolja' snimat će se u Dubrovniku, potvrdili su iz HBO produkcije.

28.6.2012.
13:41
VOYO logo

Nakon što je HBO prošle godine u Dubrovniku snimao dio megapopularnog fantastičnog serijala Igra prijestolja, potvrdili su da će učiniti isto i za treću sezonu.

Dubrovnik je u drugoj sezoni serijala 'glumio' Kraljev Grudobran, a scenaristi i producenti su i više nego zadovoljni hrvatskim biserom.

"Snimanje treće sezone ove višestruko nagrađivane serije počinje u srpnju, a produkcija će se i dalje bazirati u Belfastu te drugim dijelovima sjeverne Irske. Uz Hrvatsku, produkcija se vraća na još jednu dodatnu lokaciju iz druge sezone Island. Maroko je najavljen kao nova, četvrta lokacija na kojoj će se snimati nova sezona ovog uzbudljivog serijala", izvijestili su iz američkog HBO-a.

Ova nagrađivana serija snima se prema fantasy ciklusu romana Pjesma leda i vatreGeorgea R.R. Martina, koji je najavio spektakularno finale svoje završne knjige, što nam jamči i uzbuđenje i na malim ekranima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo