najgledaniji TV harem / Donosimo vam intervju s postavom omiljenog 'Sulejmana'!

Uz to što je milijune gledatelja prikovala za male ekrane, turska hit serija promijenila je živote i samim glumcima. Iako su u priču ušli vrlo ambiciozno, malo je tko očekivao da će Sulejman postići ovakav uspjeh, a Halit Ergenc, Burak Ozcivit i drugi postati prave zvijezde.

6.11.2012.
18:15
VOYO logo

Veliki vladar Osmanskog carstva, intrige i drame protkane ljubavnom pričom inspiriranom povijesnim događajima i zvjezdana glumačka postava - pokazali su se savršenim receptom za osvajanje milijuna gledatelja hit serijom Sulejman Veličanstveni.

Mjeseci priprema, snimanja koja traju šest dana u tjednu i do sad najveći set ikad postavljen u Turskoj, oduševio je i same zvijezde.

"Ustajao sam u pet ujutro i išao jahati, a zatim sam odlazio na set i radio. Nakon posla sam opet vježbao. Tako sam se pripremao dva mjeseca prije početka snimanja", kazao je Burak Özçivit.

"Ovo je nešto poput opere. S jedne strane kostimi, zatim nakit pa onda osjećaji. Sve je jako raskošno. Ako se osvrnemo na dosad snimljene povijesne filmove, vidjet ćemo da je Osmansko carstvo imalo velik utjecaj", izjavio je Selim Bayraktar, glumac Sumbul-aga.

"Prije početka snimanja obišli smo Topkapi palaču. Posjetila sam harem. Izgledao je kao zatvorena kutija. Nitko ne zna ništa o tom periodu. Neke stvari nisu zabilježene", otkrila je Nihan Buyukagac (Bujukagać), glumica Gulšah.

U travnju ove godine na dodjeli nagrada Antalya Television Awards Sulejman Veličanstveni je kolekciji od tridesetak kipića dodao još četiri i to u najjačim kategorijama. Život zvijezda ove povijesne drame potpuno se promijenio.

"Slava nije previše utjecala na mene, samo me netko povremeno mrko pogleda. Ljudi, naravno, ne vole baš Gulšah", rekla je Buyukagac.

"Lik Malkočoglua me proslavio. Nisi više isti u očima drugih ljudi. Glumca u Turskoj počinju zamjećivati na poseban način nakon određene uloge", kazao je Burak Özçivit.

Sulejman nastavlja pohod na četrdeset i četiri zemlje diljem svijeta, a ovi kadrovi najbolje potvrđuju zašto je jednako omiljen među mačo muškarcima, vječnim romantičarkama, zaljubljenicima u povijest ili u zgodne mišićave frajere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo