NOVA DRAMSKA SERIJA / Filip Juričić i makedonska ljepotica novi ljubavni par

Image
Foto: RTL

Proteklih tjedana, u zagrebačkom Jadran filmu i lokacijama oko Zagreba, započelo je snimanje nove dramske serije RTL Televizije, a u produkciji Fremantle Media Hrvatska.

25.6.2013.
16:10
RTL
VOYO logo

Ambiciozna produkcija, s bogato izgrađenim setom od skoro tisuću kvadrata u Jadran filmu, te prekrasne lokacije po Zagrebu i okolici bit će pravo televizijsko osvježenje za gledatelje, a glavni ljubavni par u seriji biti će Filip Juričić i makedonska glumica JelenaJovanova.

Makedonka Jelena Jovanova možda je nova zvijezda hrvatskih serija, ali s prebogatim glumačkim iskustvom okrunjenim s nekoliko glumačkih nagrada. Jelenu je život bacio pred kamere u filmu 'U zemlji krvi i meda', kada je svakodnevno surađivala i družila se s AngelinomJolie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Dramska serija prati dvije obitelji i tri generacije sa svojim problemima i neriješenim odnosima, što zasigurno jamči napete situacije i dramu na malim ekranima. Dvoje mladih (Filip Juričić i Jelena Jovanova) morat će proći kroz niz spletki i dobro prikrivenih tajni svojih obitelji, ne bi li pronašli istinu o sebi i o svojim korijenima.

Filip Juričić, ovaj puta neće igrati negativca već će biti dobar dečko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To nije onako plošni lik. Neću puno otkrivati, ali to je jedan pozitivac koji ima vrlo tešku priču u sebi i mrak koji izbija, tako da nije klasičan i nikako ne može postati dosadan", objasnio je šarmantni glumac, dodajući da se od prve audicije odlično slaže s novom glumačkom partnericom.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

I Jelena je sličnog mišljenja. "Filip je izvstan glumac i zbilja mi puno pomaže u savladavanju hrvatskog jezika. Jako mi se sviđa serija i moj lik, a na setu je odlična atmosfera pa mi nije teško raditi i po 12 sati dnevno", priznala je makedonska ljepotica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Filipa i Jelenu, gledatelji će uživati i u jakim glumačkim imenima poput Ksenije Pajić, BorisaSvrtana, AleksandraCvjetkovića, JasneBilušić, MladenaČuture, StjepanaPerića te mnogih drugih.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Serija je snimana najmodernijom filmskom tehnikom, s filmskom kamerom Arri Alexa, a na setu i lokacijama radi preko 80 ljudi. Set u Jadran filmu izgrađen je posebno za potrebe nove serije, a namještaj je unikatan, dok su neki komadi iz secesijskog doba, što seriji još više daje na autentičnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novu dramsku seriju, gledatelji će moći pratiti u jesenjoj shemi RTL Televizije.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike