rasprava o korupciji / Seksistički ispad Dujomira Marasovića u Saboru!

Saborski zastupnici danas su raspravljali o izmjenama Zakona o USKOK-u, no cijelu raspravu je zasjenio HDZ-ovac Dujomir Marasović svojom seksističkom izjavom.

30.11.2012.
17:02
VOYO logo

Prema izmjenama zakona u slučaju podmićivanja zastupnika, kaznom zatvora od šest mjeseci do pet godina kaznit će se zastupnik u Hrvatskom saboru ili Europskom parlamentu te vijećnik u gradskom ili općinskom vijeću te županijskoj skupštini koji traži ili primi mito da bi glasovao na određeni način. Istom kaznom kaznit će se i onaj tko da ili ponudi mito zastupniku ili vijećniku da glasuje na određeni način.

"Meni neke stvari nisu jasne. Dosta se u Saboru mekano razgovara, dosta se oporbenih zastupnika prema vladajućoj garnituri ponaša kao stari roditelji koji su jedva dobili dijete u stare dane i to žensko, pa tako otprilike", rekao je Dujomir Marasović komentirajući funkcioniranje Sabora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jadranka Kosor je svom stranačkom kolegi kazala kako se nikako ne slaže s njegovom izjavom te ga je upozorila kako je to seksistički.

"Taj dio o ženskom djetetu je na neki način seksistička izjava, ali oprostit ću vam", dodala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je nastavio pitajući hoće li se podmićivanjem shvatiti ako on građanima na njihove upite odgovori svojim prijedlozima i rješenjima.

"Meni su neke stvari nejasne. Jedino mi je postalo jasno da bi trebalo ugasit mobitel, odnosno tajni broj mobitela stavit. Nikome ne odgovarat na pisma i ništa ne govorit u ovom Saboru, a što većina i dobar dio i čini. Ja ne vidim drugog načina, jer što god rekao moglo bi se shvatit i stavit pod povećalo koruptivnog djelovanja", zaključio je Marasović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo