FRITZL IZ PTUJA / Silovao maloljetnu kćer i napravio joj dijete

Image

Petnaestogodišnja djevojčica je navodno u visokom stupnju trudnoće i smještena je u jednu bolnicu u Mariboru, dok otac u zatvoru čeka istragu.

30.1.2009.
6:45
VOYO logo

LJUBLJANA - Nakon stravičnog zločina Josefa Fritzla u Austriji, i Slovenija je dobila slučaj monstruoznog oca koji je silovao maloljetnu kćer. Naime, policija je u gradiću Ptuj uhitila oca brojne obitelji za kojeg se sumnja da je godinama silovao svoju maloljetnu, sada 15-godišnju kćer.

 Neki mediji ovog su monstruoznog oca već nazvali "dobro organiziranim Fritzlom iz Ptuja". Socijalna služba u Ptuju i policijski izvori u Mariboru potvrdili su slučaj, ne iznoseći detalje. Majka i kći navodno surađuju s policijom i socijalnim službama, a voditelj socijalnog centra u Ptuju izjavio je da bi slučaj bio još teži da nisu pravodobno reagirali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je slučaj otkriven nakon anonimne prijave humanitarnoj organizaciji za zaštitu djece od obiteljskog nasilja koja se zove "Bijeli križ". Neki mediji navode međutim da je slučaj razotkriven nakon što su intervenirali iz škole koju je pohađala i svoje sumnje dojavili policiji.

Mediji tvrde da je 15-godišnja kćerka nasilnog oca priznala da je u visokom stupnju trudnoće s ocem kojemu - ako se dokaže incest - prijeti dvije godine zatvora. "Slovenskom Fritzlu" ov, međutim, nije prva optužba za seksualno zlostavljanje maloljetnika. Prije 17 godina bio je pod istragom zbog spolnog napada na jednu od kćeri koja je tada imala 17 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mediji navode da je u sadašnjem slučaju trudnoću kćeri otac neko vrijeme uspješno prikrivao susjedima i njenoj školi, rekavši im da je otišla na školovanje u inozemstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo