župan u problemima / Šišljagić vozio pod utjecajem alkohola, izmjeren mu 0,71 promil

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Bio je na priredbi 'Večer vina i umjetnosti': 'Vozačku mi nisu oduzeli, nego su podnijeli prekršajnu prijavu', rekao je osječko-baranjski župan za Jutarnji list.

23.10.2014.
7:17
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Osječko-baranjski župan i donedavni predsjednik HDSSB-a, Vladimir Šišljagić, uhvaćen je prošle subote u vožnji automobila pod utjecajem alkohola. Policija je protiv Šišljagića podnijela prekršajnu prijavu, javlja Jutarnji list.

Šišljagić je za Jutarnji list komentirao ovaj događaj, potvrdivši da ga je zaustavila policija i da je vozio s nedopuštenom koncentracijom alkohola u krvi. Šišljagić se pravdao da je bio na priredbi ‘Večer vina i umjetnosti’ u osječkoj Tvrđi.

"Kušao sam vina slavonskih i baranjskih vinara i kad sam, u jednom trenutku, pošao preparkirati automobil, za mnom je krenula policija s upaljenim rotirkama. Odmah sam stao i pristao na alkotest. Imao sam 0,71 promil alkohola u krvi. Vozačku mi nisu oduzeli, nego su podnijeli prekršajnu prijavu", rekao je Šišljagić Jutarnjem listu.

Upitan kako će reagirati na najavljene zahtjeve oporbe da zbog tog incidenta, ali i zbog optužnice USKOK-a za navodno pranje novca Osječko-baranjske županije, što mu se stavlja na teret, podnese ostavku na mjesto župana, Šišljagić je za Jutarnji rekao kako će uz optužbe da je kriminalac i playboy sada vjerojatno uslijediti i da je pijanac. Ali da to ne bi komentirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo