KRIV JE MAIL! / Skupa greška uglednog New York Timesa

Image

Utjecajni dnevni list New York Times greškom je poslao elektronska pisma na više od 8.6 milijuna adresa kojim se čitateljima nudi popust od 50 posto na preplatu u narednih 16 tjedana.

29.12.2011.
14:40
VOYO logo

Sigurno se svima dogodilo da su poslali poruku ili mail osobi za koju ni u ludilu niste htjeli da pročitaju sadržaje istih te set se pritom osjećali neugodno i posramljeno. Zamislite samo kako biste se osjećali da pošaljete milijune takvih elektronskih pisama na milijune adresa, jer upravo se to dogodilo utjecajnim dnevnim novinama.

Naime, ugledni New York Times greškom je poslao milijunima ljudi mail kojim im nudi popust na preplatu, iako je takva ponuda bila namijenjena samo šačici čitatelja koji su nedavno otkazali preplate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, još veće greška je, prema sudu mnogih, to što je NY Times na Twitteru zamolio svoje čitatelje da ignoriraju njihovu elektronsku poštu.

Nakon što su isprva odobravali popuste, odjednom su zaključili da će ih ta greška skupo stajati te počeli odbijati zahtjeve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za slanje krive elektronske pošte kriv je ljudski faktor, priopćeno je iz novina. No, hoće li krivac biti sankcioniran, još nije poznato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo