humanitarna utakmica / Slavonija se zainatila i spasila samohranu majku petoro djece

Obitelj Nade Križan iz Suze ne mora više strahovati. Zahvaljujući vašim donacijama, preživjeli su prošlu zimu, a preživjet će i ovu. Humanitarnom nogometnom utakmicom Vatrenih i Osječana prikupljen je novac za sanaciju trošnog krova kako bi Nada i njezina djeca konačno dočekala Božić na toplom i sigurnom.

12.11.2012.
18:17
VOYO logo

Sama s petero djece u straćari prošlu je zimu preživjela samo zahvaljujući donacijama. Ali stiže nova zima i novi strahovi.

Krov samo što se nije srušio, a s njime i sve Nadine nade. No, vjera se sada vratila. Vatreni su odigrala je s Osječanima humanitarnu utakmicu i za Nadinu obitelj prikupili oko 10.000 kuna.

Nogometni spektakl za samohranu majku bez krova nad glavom

"Presretna sam što vidim ovoliko ljudi da se odazvalo i odlučilo pomoć mojoj obitelji, koji smo bili na rubu očaja. Svima se zahvaljujem", kazala je Nada Križan.

Prijateljska igra s ekipom Inati se Slavonijo s rezultatom 2: 2 možda nije bila utakmica njihovog života, ali je bila utakmica za život napaćene obitelji.  

"Pokazujemo da nismo zaboravili ni na obitelj Križan ni na sve druge poput njih. Naći ćemo vremena koliko god slobodno da pomognemo svima onima koji su se u jednom trenutku osjetili ugroženima, zaboravljenima, zabačenima. Zato smo tu", poručio je Igor Štimac.

Nada više ne mora brinuti za krov, materijal za popravak stiže.

"Moji prijatelji su osigurali šleper pijeska. Imamo jedan šleper blokova. Nastavljamo dalje, pomoći ćemo Križanima, ako budemo u mogućnosti i drugima kojima je potrebna pomoć", rekao je organizator akacije Boro Ivanković.

Srce je najispunjenije onima zbog kojih je Nada svoj vapaj za pomoć pustila u javnost. To je njezino petero djece.

"Prvi put je ovo događaj koji oni doživljavaju, koji će vjerojatno doživotno pamtiti, ovo je nešto za njih novo", dodala je Nada.

Novostima nije kraj. No, od njih slavonska obitelj više ne strepi. One su redom vesele, a takav će, nadaju se svi, postati i život donedavno jedne od najtužnijih obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo