Hladnokrvno ubojstvo u Lici / Smaknuo susjeda pa otišao kući i sve ispričao ženi!

Dugogodišnje razmirice oko zemlje u mjestu Aleksinica kraj Perušića, 55-godišnjak je na blagdan Svetog Stjepana odlučio okončati. Susjeda je presreo na polju, smaknuo puškom, otišao kući, sve ispričao ženi, koja je pozvala policiju. Predao se bez otpora.

26.12.2012.
18:35
VOYO logo

Lički policajci dan su proveli na njivi koju su ogradili jer u mjestu Aleksinica nedaleko od Gospića susjedska svađa završila je tragično.

55-godišnjak je, kako pričaju susjedi, nakon pića u lokalnom kafiću sjeo u auto i zaustavio ga pored njive na kojoj je bio njegov godinu dana mlađi susjed. A zatim je izvadio pušku M-48.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na livadi je jedna muška osoba ispalila metak iz vatrenog oružja, u drugu mušku osobu koja je smrtno stradala", rekao je Zdravko Car, zamjenik županijske državne odvjetnice u Karlovcu.

Biciklom je tamo, kako se može čuti, odmah stigla kći pokojnika, koja još ide u školu i cijelo vrijeme promatrala očevid. A kako neslužbeno doznajemo, 55-godišnji ubojica nakon svega otišao je kući, sve ispričao ženi, koja je zatim pozvala policiju. Plavce je čekao mirno, u društvu sina i predao se bez otpora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, većinu priče susjedi već znaju: pokojni i ubojica godinama su se svađali oko iste stvari - zemlje. "Ne znam jel 'ko koga tukao, to su teške riječi, da su se svađali, svađali su se, to je druga stvar", rekao je Mile Župan.

I to već godinama - intervenirala je bila i policija, koja je utvrdila da ubojica nije bio pijan, te da za pušku kojom je smaknuo susjeda nije imao dozvolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo