RODITELJI NE ODUSTAJU / Smrt Britt Lapthorne i dalje ostaje misterij

Image

Ni rezultati druge obdukcije tijela mlade Australke nisu otkrili uzrok smrti, no njezini roditelji, koji su doputovali u Dubrovnik, čine sve da se istraga nastavi.

30.12.2008.
7:41
VOYO logo

DUBROVNIK - Iako je australska državna patologinja Jennifer Coate objavila rezultate obdukcije tijela mlade Australke Britt Lapthorne, prema kojima je uzrok smrti te 21-godišnjakinje i dalje nepoznat, njezini roditelji Dale i Elke Lapthorne ne žele odustati od daljnje istrage.

Lapthorenovi su doputovali u Dubrovnik, gdje je početkom listopada pronađeno tijelo nesretne djevojke, u nadi da će potaknuti policiju i građane da im dojave svaku novu informaciju o posljednjim danima života njihove kćeri.  Tom su prilikom razgovarali i s novim šefom dubrovačke policije Zlatkom Sokolarom koji je nedavno za jedne australske novine izjavio kako "još uvijek postoji tračak nade da će se misterij oko smrti Britt Lapthorne ipak riješiti". No, Elke i Dale Lapthorne u Hrvatsku su ponajviše došli kako bi rekonstruirali posljednje sate kćerina života - prošetali su rutom od kluba Fuego prema hostelu u kojem je odsjela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, prva obdukcija tijela Britt Lapthorne napravljena je u Zagrebu, a rezultati nisu otkrivali uzrok smrti. Zbog toga su Dale i Elke Lapthorne zatražili da se još jedna obdukcija napravi u Australiji, no ni ti rezultati nisu otkrili kako je 21-godišnja djevojka preminula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo