AMERIKA JE TRAUMATIZIRANA / Snimka nove pucnjave u SAD-u samo dan nakon masakra!

Image

Samo dan nakon stavičnog pokolja male djece u školi u Newtownu, na drugoj kraju Amerike, u Kaliforniji, došlo je do pucnjave u shopping centru. Nepoznati napadač je ispalio čak 50 metaka, ali srećom, nitko nije ozlijeđen.

16.12.2012.
12:42
VOYO logo

Policajci na biciklima (!) su odmah nakon pucnjave na parkiralištu uhitili 42-godišnjeg Marcosa Gurrolu  koji je mahnito pucao po shopping centru. Policija je na mjestu incidenta pronašla 50 čahura i pištolj.

Sve se to odigravalo u kalifornijskom Newport Beachu samo dan nakon stravičnog pohoda 20-godišnjeg Adama Lanze u gradiću Newtown, koji je rezultirao smrću čak 26 osoba, od toga dvadesetero nedužne djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon onoga što se dogodilo u Newtownu, bili smo izvan sebe. Potpuno ludilo, ljudi su bježali iz centra", rekla je Dena Nassef koja je u trenutku pucnjave kupovala u shopping centru.

Samu pucnjavu je zabilježila nepoznata osoba i objavila video na YouTubeu, ostavivši poruku: "Moja supruga i kći su taman ušli na sladoled kada je počela pucnjava. Zajedno s ostalim počeli su trčati na drugu stranu shopping centra".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pravo je čudo što nitko nije ozlijeđen. Meci su morali negdje završiti, a on ih je ispalio toliki broj", komentirao je Sven Maric za Silicon Valley Mercury News.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo