Bahatost NO HEP-a / Spavali u hotelu s pet zvjezdica i večerali u najskupljem restoranu

Vlada koja ide u rebalans pravdajući se štetotom od poplava za druge stvari ne mari. Evo priče iz HEP-a čiji je Nadzorni odbor na sjednicu otputovao ni više ni manje nego u Dubrovnik. Ondje su spavali u hotelu s pet zvjezdica i večerali u jednom od najskupljih restorana.

30.7.2014.
19:39
VOYO logo

Kad bolje nego usred tjedna - u srijedu navečer poletjeli su iz Zagreba.

Smjestili su se - gdje drugdje - nego u Grand VilliArgentina - najluksuznijem hotelu s pet zvjezdica, i prekrasnim sobama - gdje noćenje, provjerili smo - košta između 300 i 600 eura... Nadzorni odbor ima sedam članova - a ovdje su spavali 2 noći - dakle najmanje 4200 eura.

Idući dan ipak su radili - održali su sjednicu nadzornog odbora - i kratko obišli hidroelektranu.

Nakon toga su se opustili na otvaranju Dubrovačkih ljetnih igara - a onda otišli - naravno - u jedan od najglasovitijih restorana na Jadranu - Nautiku na dubrovačkim Pilama - mjesto gdje su ručali BernieEcclestone i EvaLongoria. A Nautiku krasi još jedan epitet: jednog od najskupljih restorana. Postava stola ovdje košta 40 kuna, rižoto 300, riba 600.

Je li nadzorni odbor stvarno trebao potrošiti 2 radna dana i tisuće eura na ekskluzivno čašćenje? Radnici kažu - NE.

"To je jadno žalosno i tragično - ne iznenađuje me - ovo je dokaz licemjerstva ove uprave i od ove uprave se ništa dobro ne može očekivati - samo rasipanje novca, a postoji odluka vlade o potrebi štednje.. štede smo na radnicima", izjavio je predsjednik Nezavisnog sindikata radnika HEP-a LukoMarojica.

HEP, članovi nadzornog odbora ni njihov predsjednik NikolaBruketa, ali ni ministar IvanVrdoljak, koji im je šef, o svemu nisu htjeli razgovarati - niti se suočiti s pitanjem - je li pravi trenutak da se nadzorni odbor gosti javnim novcem - dok se radnicima smanjuju plaće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo