KAPETANE, DOBRO NAM DOŠ'O / Spektakularni doček za Laptala

Više tisuća razdraganih sugrađana kapetana Kriste Laptala dočekalo ga je na Stradunu. On im se svima zahvalio.

30.11.2008.
17:13
VOYO logo

DUBROVNIK - Nekoliko tisuća Dubrovčana okupilo se u nedjelju poslijepodne ispred crkve sv. Vlaha kako bi pozdravili kapetana Kristu Laptala, koji se u rodni grad vratio nakon 16 mjeseci provedenih u grčkom pritvoru zbog optužbe da je dilao 50-ak kilograma kokaina.

Kapetan je s obitelji na Ćilipe sletio nešto prije 16 sati, a zatim se uputio prema gradu, gdje su ga okupljeni na skupu "Kapetane, dobro nam doš'o", burno pozdravili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tom je prigodom ponajprije zahvalio zatvorenicima s kojima je boravio u grčkom zatvoru, zatim svima onima koji su ga poduprli, a "nemaju veze s morem i ne znaju što je more". Zahvalio je pomorcima koji dobro znaju kakav je njihov život i koji su znali da on nije ni diler ni pijanac, a ponajprije da nije nepošten čovjek, istaknuo je.

"Posebice bih zahvalio onima koji su mogli puno izgubiti da sam proglašen krivim, osobito gradonačelnici Dubravki Šuici, tajniku Sindikata pomoraca Hrvatske Predragu Brazzoduru, Svjetskoj udruzi kapetana te hrvatskoj Udruzi kapetana, a zatim i obitelji, užoj i široj, jer je njihova zasluga što sam sretan", rekao je Laptalo okupljenim sugrađanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na spektakularnom su dočeku pjevali Ibrica Jusić, Buco Pende te dubrovački pučki pjevači, a gradonačelnica Šuica je s dvjema obiteljskim prijateljicama Laptalovih kapetanu na kraju uručila šampanjac.

Više doznajte u videoprilogu RTL-ovog Matka Saltarića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo