sutra potpisuju sporazum / Splitski gradonačelnik Ivo Baldasar iz SDP-a prelazi u Bandićevu stranku

Image
Foto: Borna Filic/PIXSELL

Baldasar se našao na udaru SDP-a nakon što je na unutarstranačkim izborima podržao Komadinu, nakon čega je SDP raspustio cijeli splitski ogranak

8.6.2016.
11:05
Borna Filic/PIXSELL
VOYO logo

Splitski gradonačelnik i donedavni član SDP-a Ivo Baldasar će se pridružiti zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću, odnosno njegovoj stranci Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti.

O suradnji je medije obavijestila Bandićeva stranka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pozivamo vas na potpisivanje Sporazuma o suradnji na lokalnim izborima u Gradu Splitu između stranke Bandić Milan 365 - Stranke rada i solidarnosti i neovisnog kandidata Ive Baldasara", stoji u pozivu.

Prije mjesec dana Predsjedništvo SDP-a je raspustilo organe Gradske organizacije SDP-a u Splitu. Baldasar je na unutarstranačkim izborima podržao kandidata Zlatka Komadinu i tako se ponovno našao na udaru samog vrha SDP-a, na čelu sa Zoranom Milanovićem, nakon čega je uslijedilo raspuštanje splitskog ogranka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baldasar je tada rekao kako ne odstupa s gradonačelničke funkcije, već da nastavlja dalje sam. Najavio je i da se na idućim lokalnim izborima planira ponovno kandidirati za splitskog gradonačelnika, ali kao neovisni kandidat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo