upleo se u okršaj / Splitski pjevač izboden u samom centru Zadra

Image

Klapski pjevač Toni Vidović izboden je u petak oko 22 sata u samome centru Zadra.

12.10.2014.
15:56
VOYO logo

U centru Zadra, u dvorištu koje Prvu policijsku postaju dijeli od zgrade Suda, u petak navečer oko 22 sata nožem je po cijelom tijelu brutalno izboden splitski klapski pjevač Toni Vidović.

Naime, 44-godišnji Vidović kolateralna je žrtva dvoje zadarskih ovisnika, prenosi Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidović je te večeri u Zadru nastupao na koncertu u čast Ljubi Stipišiću Delmati. Zadarski ovisnici Marijo i Ana su se posvađali i on ju je počeo brutalno udarati po glavi. Vidović je čuo Anina zapomaganja i odlučio se umješati i spasiti ženu udaraca

Kad ga je ugledao, pomahnitali Marijo je izvadio nož i počeo ga bosti po cijelom tijelu. Pjevača su u kritičnom stanju zatekli policajci, koji su ga prevezli u zadarsku bolnicu, gdje je primljen je na Jedinicu intenzivne njege.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uspjeli smo zaustaviti krvarenje, osloboditi srce i pacijent je u životnoj opasnosti, ali stabilno. Zaprimili smo ga u 22 sata i 30 minuta, bio je izvan kontakta i u teškom šoku s više ubodnih rana, po kojima se odmah vidjelo da je riječ o mogućoj ozljedi srca. Bio je u stanju teškog šoka i uopće se ne sjeća čime je uboden", rekao je Robert Karlo, doktor u zadarskoj Općoj bolnici.

Policija je blokirala ulicu, a ubrzo nakon toga, na mjestu zločina zatečen je 29-godišnji napadač iz Zadra koji je odmah priveden zbog sumnje u pokušaj ubojstva, zajedno s djevojkom koju je tukao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo