CHELSEA RAZBIO TOPNIKE / Mourinho 'šesticom' posramio Wengera!

Image
Foto: zimbio.com

Momčad Josea Mourinha do nogu je potukla Arsenal i time vjerojatno izbacila 'Topnike' iz utrke za naslov. Wengerovi igrači su na Stamford Bridgeu primili čak šest golova i djelovali kao razbijena vojska.

22.3.2014.
15:59
zimbio.com
VOYO logo

Agonija Wengeovih trupa kod Chelseaja počela je u petoj minuti nakon sjajne minijature 'starog' Samuela Eto'a koji je okrenuo svog čuvara i plasirao loptu iz nemoćnog vratara Arsenala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo dvije minute kasnije Andre Schürrle je na asistenciju nemanje Matić povisio vodstvo Chelseaja. Početak kraja Arsenala dogodio se u 15. minuti kada je isključen Kieran Gibbs zbog igranja rukom na gol-liniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudac mu je pokazoa crveni karton, a domaćuine nagrdaio kaznenim udarcem. Ono što je zanimljivo jest činjenica da je Oxlade Chamberlain igrao rukom na liniji, a sudac je u svlačionicu poslao Gibbsa.

Kako bilo, Hazard je sigurno realizirao jedanaesterac, a poluvrijeme iz noćne more za Wengera i Arsenal u 42. minuti zaključio je Oscar na asistenciju Fernanda Torresa (ušao već u 10. minuti umjesto ozlijeđenog Eto'a).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dijelu oslabljeni Arsenal primio je samo dva gola, a strijelci su bili ponovno Oscar (66) te Salah (71).

Na ljestvici je uvjerljivo vodeći Chelsea sa 69 bodova, drugi je Liverpool sa 62 boda, ali i dvije utakmice manje, dok je Arsenal treći s također 62 bodova, ali utakmicom više od L'poola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo