Umanjene šanse za naslov / Suarez i Redsi u suzama: U 10 minuta prokockali tri gola

Image
Foto: John Walton/Press Association/PIXSELL

Redsi su u posljednjih desetak minuta prosuli 3:0, a City je tako dobio meč loptu za nov naslov. Tako je Liverpool praktički odustao od borbe za naslov u Engleskoj.

6.5.2014.
7:54
John Walton/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Liverpoola bitno su umanjili svoje šanse za naslov prvaka nakon što su u dvoboju pretposljednjeg, 37. kola Premier lige, u gostima kod kod Crystal Palacea odigrali 3-3 i to nakon što je Liverpool vodio s čak 3-0.

Redsi su već u 18. minuti načeli mrežu domaćina, kojima utakmica rezultatski nije ništa značila, a prvi strijelac bio je Joe Allen. U drugom dijelu je u 53. minuti vodstvo povećao Daniel Sturridge, a samo dvije minute kasnije strijelac je bio i Luis Suarez. No, kada se činilo da će Liverpool uvjerljivo slaviti i poboljšati svoju gol-razliku, uslijedio je strašan preokret. Crystal Palace je u završnici u samo dvije minute postigao dva pogotka preko Damiena Delaneya (79) i Dwighta Gaylea (81), da bi Gayle u 88. minuti izjednačio na 3-3, uz očaj Liverpoolovih pristalica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool je sada na prvom mjestu s bodom više od Manchester Citya, koji u srijedu na domaćem terenu igra zaostalu utakmicu protiv Aston Ville. U posljednjem kolu, 11. svibnja, Manchester City dočekuje West Ham, a Liverpool na svom stadionu igra protiv Newcastlea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo